Mijn naam is Tessel, ik woon in Amsterdam en tot 2014 heb ik als Freelance Creatief gewerkt voor mijn andere bedrijf. [www.ikbentessel.com] Creatief bezig zijn is voor mij een hele belangrijke manier om me te kunnen uiten. Dit zie je onder andere terug in mijn illustraties of in de aankleding van een evenement. Maar ook in het bedenken en maken van mooie pure maaltijden en een warm samen zijn met vrienden en familie.

Via een creatieve klus ben ik in 2012 weer in aanraking gekomen met koken. Daar viel alles op zijn plaats; de omgang met verse producten,  bezig zijn met gezonde voeding, op deze manier een bijdrage kunnen leveren aan de maatschappij en hierbij ook nog creativiteit een grote rol laten spelen.

Het contact met mijn gasten en hen bijzondere smaken en producten te laten proeven, die voor hen soms onbekend zijn, is voor mij een grote uitdaging. In mijn keuken staan verse, vegetarische en verantwoorde voeding en aandacht voor de natuur centraal.

Iedereen heeft wel eens wat te vieren. Groot, klein, thuis of uit. Smaakboel zorgt voor de catering die geheel past bij jouw wensen en komt met een persoonlijk en verassend voorstel.


CONTACT/

telefoon

06 41 95 72 03

mail info@smaakboel.nl
instagram SMAAKBOEL